8,95
250 gram
10-2018

Direct leverbaar!

Meer Informatie?

De goji bessen van de Nieuwe band zijn vrij van bestrijdingsmiddelen.

In 2016 zijn de goji bessen door Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit getest en in september 2017 getest door de SKAL. Het analyse rapport van de SKAL, kun je onderaan bekijken bij "Analyse rapport pesticiden'.

De populariteit van deze roodgekleurde zoetzure besjes is al jaren enorm aan het stijgen vanwege de positieve uitwerking op lichaam en geest die er aan wordt toegeschreven. Ze vervullen een belangrijke rol in de traditionele Chinese geneeskunde en worden ook wel de "happy berries" genoemd, vanwege hun blijdschap bevorderende en stressverminderende eigenschappen.

Gojibessen zitten vol anti-oxidanten, waaronder vitamine C. Daarnaast bevatten ze veel selenium, germanium, proteïnen en andere waardevolle vitamine en mineralen. Ze hebben een hele bijzondere smaak en kunnen verwerkt worden in smoothies, zelfgemaakte muesli, of zó uit het zakje gegeten worden.

Goji bessen hebben een dieprode kleur, zijn ongeveer net zo groot als een rozijn en smaken als een kruising tussen een veenbes en een kers. Goji bessen (Lycium Barbarum) vervullen een belangrijke rol binnen de traditionele Chinese geneeskunde.

Goji bessen bevatten maar liefst 18 aminozuren (inclusief alle essentiële), 22 mineralen, 6 vitaminen en hele veel antioxidanten. Het is waarschijnlijk de rijkste bron van carotenoïde.

Human Growth Hormone (HGH) : Hoe ouder je wordt hoe minder Human Growth Hormone (HGH) je produceert, goji bessen zijn samen met bijenpollen een van de weinige bronnen van HGH.

Aanbevolen gebruik goji bessen

Dagelijks 10 tot 30 gram gojibessen (een klein handje). Je kunt de bessen los eten als tussendoortje of eventueel verwerken in salades, smoothies of door de yoghurt.

Ingrediënten

Biologische goji-bessen

Voedingswaarde

Energie 1260 kiloJoules
  300 kcal
Vet 1,5 gram
- waarvan verzadigde vetzuren 0,3 gram
Koolhydraten 55 gram
- waarvan suikers 50 gram
Voedingsvezels 10 gram
Eiwit 11 gram
Zout 0,78 gram

Extra informatie

Allergenen Informatie

De vermeldde ingrediënten, voedingswaarde en allergenen worden zorgvuldig overgenomen uit de door producenten aangeleverde informatie. Toch kan het gebeuren dat de gegevens op onze website anders zijn dan op de verpakking van het product staat. Daarom raden we je aan om voor aanschaf van het product altijd eerst het etiket te raadplegen.

Typefouten en fouten door technische onvolkomenheden op de site van Superfoodsonline.nl zijn voorbehouden. Superfoodsonline kan niet aansprakelijk gehouden worden voor eventuele onjuistheden. Voor vragen, klachten, opmerkingen of bij signalering van fouten kun je ons altijd emailtje sturen.

Gluten Mogelijk Amandelen Mogelijk
Tarwe Mogelijk Hazelnoten Mogelijk
Rogge Mogelijk Walnoten Mogelijk
Gerst Mogelijk Cashewnoten Mogelijk
Haver Mogelijk Pecannoten Mogelijk
Spelt Mogelijk Paranoten Mogelijk
Kamut Mogelijk Pistachenoten Mogelijk
Schaaldieren Nee Macademianoten Nee
Ei Nee Selderij Nee
Vis Nee Mosterd Nee
Aardnoten (pinda) Nee Sesam Mogelijk
Soja Mogelijk Sulfiet Nee
Sojalecithine Nee Lupine Nee
Melk Nee Weekdieren Nee
Noten Mogelijk

Inhoud

250 gram

Land van Herkomst

China

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen