Gezond haar olie

Kenmerken:

  • Biologisch
  • 118 ml
 15,95
118 ml
10-2019

Direct leverbaar!

Meer Informatie?

Deze gezond haarolie is bedoelt voor alle haartypes en geeft je gevoed, dik en glanzend haar.

De olie, voedt en verjongt het haar, brengt de natuurlijke kleur en glans terug en bevordert zacht, zijdeachtig en handelbaar haar.

Het aanbrengen van haarolie door deze langzaam in de hoofduit te masseren, is een traditionele ayurvedische manier die al honderden jaren word toegepast voor een dikke glanzende haardos. Door zachtjes te masseren stimuleer je de haarzakjes en kunnen zo de diep voedende kruiden tot in de onderste huidlagen doordringen. Hierdoor wordt het haar tot in de wortel gevoed en kan zo het versterken en verdikken bij de wortel beginnen. De zachte massage van de olie op je hoofd werkt ook kalmerend voor je geest en bevordert een gezonde en rustige slaap.

Gezond Haar olie geeft de krachtige effecten van de top drie Ayurvedische haar-kruiden. Gezond haar olie wordt gekookt op traditionele wijze in een hydraterende en voedende basis van sesam en kokosolie. Daarna doordrenkt met een concentraat van hibiscus bloemen, deze zouden de natuurlijke gezondheid van het haar ondersteunen. Bhringaraj staat bekend als "de heerser van haar" dit kruid verjongt het haar en de hoofdhuid. Dit wordt ondersteund door de koeling en reinigende werking van de amalaki en Brahmi. Samen zorgen deze gecertificeerd biologische kruiden voor een Ayurvedische olie die het haar versterkt en beschermd.

Biologische certificering

Gezond haar olie kopen bij Superfoods online is verzekerd zijn van een gecertificeerd 100% puur biologische olie.

Aanbevolen gebruik

Gebruik wekelijkse om het haar en de hoofdhuid in te masseren.

Verpakking

De olie is verpakt in een recyclebaar, BPA-vrije kunststof fles

Extra informatie

Ingrediënten

Sesamolie,Kokosolie, Bhringaraj blad (Eclipta alba), Brahmi (Centella asiatica), Amalaki (Embilica officinalis), Hibiscus (Hibiscus sabdariffa), Rose (Rosa damascena) alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd

Vegetarisch

ja

Inhoud

118 ml