Houdbaarheidsdatum: 12-2022
Inhoud: 45 vegetarische capsules
  •  8,50
    1 stuk
     

Direct leverbaar!

Zet op verlanglijst

✔  Gratis verzending vanaf 35,-
✔  Voor 17.30 besteld, morgen in huis
✔  Veilig vooraf en achteraf betalen
✔  Gratis retourneren
✔  Klantwaardering: 9.6

Arkocaps Gember capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde wortelstokken. Alleen de wortelstokken die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en in zuivere vorm als homogeen totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Gember. Arkocaps Gember capsules bevatten geen toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksaanwijzing

’s Morgens en ‘s middags 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Gebruik gedurende de zwangerschap en borstvoeding
arkocaps gember mag zonder bezwaar gebruikt worden tijdens de zwangerschap en gedurende de periode dat borstvoeding wordt gegeven.

Gebruiksduur
wanneer noodzakelijk kan arkocaps gember langdurig worden gebruikt. bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen

Samenstelling

Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 365 mg van de wortelstok van de Zingiber officinale en is gestandaardiseerd op 1 % vluchtige olie.

Ingrediënten

Gember wortelpoeder (Zingiber officinale, 79% hetzij 365 mg per capsule). Het omhulsel van de Arkocaps Gember capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de wortelstok, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur - en smaakstoffen. Glutenvrij.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Waarschuwingen

Bekendheid met overgevoeligheid voor Zingiber officinale en bij acute maag of darm klachten.

Inhoud

45 vegacaps

Distributeur

Arkopharma - Postbus 10255, 1301 AG Almere