Gedrag in Balans Kat

* Verplichte velden

* Verplichte velden

Katten kunnen, helaas, net als mensen zich regelmatig niet fijn voelen. Prikkelbaarheid bij katten kan zich op vele manieren uiten en heeft ook uiteenlopende oorzaken. Er zijn enorm veel symptomen van innerlijke onrust bij een kat waar te nemen, zoals onzindelijkheid, overmatig likken, ijsberen en wegkruipen/verstoppen.

Wanneer jouw kat symptomen van innerlijke onrust vertoont is het verstandig om te proberen te achterhalen wat hiervan de oorzaken zouden kunnen zijn. Denk bv aan zaken zoals verandering van leefomgeving of routine, fysieke pijn, verlatingsangst en lawaai.

Organimal kwaliteit
Gedrag in Balans van Organimal helpt je kat op natuurlijke - en niet versuffende - wijze weer te kalmeren en te ontspannen. Alle supplementen van Organimal worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden, zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen) en bevatten geen overbodige vulmiddelen.

Kenmerken:

  • Op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden
  • 100% vrij van chemicaliën
  • Geconcentreerde formule
  • Geen overbodige vulmiddelen
1 stuk:  € 24,95
Zet op verlanglijst
Beschrijving

Gedrag in Balans voor Katten

Toepassing & Gebruik

Gebruiksaanwijzing

Organimal Gedrag- in Balans is uitermate geschikt voor langdurig gebruik.

Indien een stressvolle situatie vooraf verwacht kan worden (bv vuurwerk of reizen) adviseren wij je om reeds 5 – 6 dagen van te voren te beginnen met het toedienen van de tabletten opdat er voldoende spiegel is opgebouwd in jouw kat. Na de stressbeleving het beste nog een aantal dagen doorgaan met het toedienen. Een kat moet enkele dagen herstellen na een acute stressbeleving.

Doorgaans raden wij aan om bij verwachte of onverwachte acute stresssituaties jouw kat gedurende 7 – 10 dagen Gedrag – in Balans toe te dienen. Bij aanhoudende mentale onbalans mag het continu gegeven blijven worden. In het geval dat jouw kat verhoogd stressgevoelig blijft adviseren wij je een dierenarts te raadplegen.

Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw kat al medicijnen gebruikt en je wilt Gedrag- In Balans toedienen. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Dosering

Dagelijks een halve tablet per 5 kg lichaamsgewicht. De gemiddelde kat weegt tussen de 3,6 en 4,5kg. Je mag jouw kat met dit gewicht gerust een halve tablet geven. Bij hevige onbalans mag de dosis gedurende 2-3 dagen verhoogd worden met nog een kwart tablet. Indien jouw katje lichter is dan 2,5 kg een kwart tablet toedienen.

Lichaamsgewicht:

  • 0 - 2,5 kg - 0,25 tablet per dag
  • 2,5 - 5 kg - 0,5 tablet per dag
  • 5 - 7,5 kg - 1 tablet per dag
  • 7,5 – 10 kg - 1,25 tablet per dag

Houd je aan de aanbevolen dagelijkse dosering, tenzij anders geadviseerd. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bewaring

Afgesloten, droog, donker, koel (15°C-20°C). Buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Voedingssupplement

Voedingsconcentraat

Ingrediënten

Valeriaan wortel extract, Citroenmelisse blad extract, Rozemarijnzuur, L-Tryptofaan, Vitamine B1 (thiamine hcl), Vitamine B2 (riboflavine), Vitamine B3 (nicotinamide), Vitamine B6 – (pyridoxine hcl), Foliumzuur, Vitamine B5 (D-Pantothenaat)

Allergenen

Allergenen
Gluten Nee
Schaaldieren Nee
Eieren Nee
Vis Nee
Pinda Nee
Soja Nee
Melk (inclusief lactose) Nee
Noten Nee
Zoetstoffen Nee
Cafeïne Nee
Gist Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Allergenen
Mosterd Nee
Rijst Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Nee
Weekdieren Nee
Zwaveldioxide en Sulfiet Nee
Geschikt voor vegetariërs Ja
Geschikt voor veganisten Ja
Synthetische kleurstoffen Nee
Synthetische smaakstoffen Nee
Conserveermiddelen Nee
GMO Nee

Biologisch keurmerk

biologisch keurmerk

Ervaringen & Reviews