EkoPura Whey proteine

* Verplichte velden

* Verplichte velden

Deze biologische whey proteïne is beschikbaar in 3 heerlijke smaken ze zijn vrij van kunstmatige en onnodige toevoegingen. Ekopura werkt met zorgvuldig gekozen ingrediënten en leveranciers om te kunnen voorzien in gezonde biologische eiwitten die ondersteuning bieden voor een actieve en gezonde levensstijl. Alle ingrediënten en producten worden lokaal ingekocht en gefabriceerd. Daarom is deze whey proteïne van de hoogste kwaliteit en bevat 78-80% eiwit.

Kenmerken:

  • Biologisch
  • Vanille en Naturel
  • 500 gram
1 stuk:  € 29,95
Zet op verlanglijst
Beschrijving

Ekopura Natural Whey Protein

Biologische certificering

De whey proteïne van Ekopura is biologisch en natuurlijk. Omdat Ekopura alleen het beste willen aanbieden worden hun producten altijd getest. Daarnaast zijn is deze whey proteine kal gecertificeerd en voldoet het aan de strikte Europese regels voor biologische voeding. Geen chemische en ongezonde toevoegingen maar alleen eerlijke, gezonde ingrediënten zijn te vinden in Ekopura whey eiwitpoeder.

Whey proteïnes die verkrijgbaar zijn in de markt bevatten over het algemeen bestanddelen zoals GMO’s, smaakstoffen, kleurstoffen, suikers en andere stoffen die volgens ons niet thuis horen in een gezond en gebalanceerd dieet. In veel van de producten die dagelijks genuttigd worden zijn deze stoffen en toevoegingen aanwezig. Ekopura kiest er daarom voor om alleen biologische en natuurlijke ingrediënten te gebruiken. De gehele keten vanaf de koe tot aan het verpakte product is biologisch gecertificeerd. Bij Ekopura weten wij van het begin tot het eind wat er met onze ingrediënten gebeurd en waar deze vandaan komen.

Zoek verder naar:

Supplementen > Whey

Toepassing & Gebruik

Gebruiksaanwijzing

Meng een maatschep of twee volle eetlepels (25 gram) Ekopura organic Whey protein poeder met 250 ml (plantaardige)melk of water en schud tot je een romige shake hebt. Neem als aanvulling op de dagelijkse voeding 1-3 shakes per dag. Met ekopura organic Whey protein maak je tevens overheerlijke gezonde snacks.

Houd je aan de aanbevolen dagelijkse dosering, tenzij anders geadviseerd. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bewaring

Afgesloten, droog, donker, koel (15°C-20°C). Buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Voedingssupplement

Voedingsconcentraat

Ingrediënten

Samenstelling op basis van 25 gram (dagdosering)

Ingrediënten Inhoud IE/EH ADH
Whey proteïne concentraat (WPC80) (biologisch) 2500 mg
Hulpstoffen
Stevioglycosiden (Zoetstof)
Natuurlijk vanille-aroma (Smaakstof)

Ingrediëntenlijst

Whey proteïne concentraat (WPC80) (biologisch), Stevioglycosiden, Natuurlijk vanille-aroma

Allergenen

Allergenen
Gluten Nee
Schaaldieren Nee
Eieren Nee
Vis Nee
Pinda Nee
Soja Nee
Melk (inclusief lactose) Ja
Noten Nee
Zoetstoffen Nee
Cafeïne Nee
Gist Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Allergenen
Mosterd Nee
Rijst Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Nee
Weekdieren Nee
Zwaveldioxide en Sulfiet Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Geschikt voor veganisten Nee
Synthetische kleurstoffen Nee
Synthetische smaakstoffen Nee
Conserveermiddelen Nee
GMO Nee

Biologisch keurmerk

biologisch keurmerk

Ervaringen & Reviews