4,49
150 gram
06-2020

Direct leverbaar!

Edelgistvlokken hebben een kaasachtige en nootachtige smaak en geven een hartige smaak aan gerechten zoals groente, rijst, pasta of aardappelen, snoep of sauzen. Edelgistvlokken bevatten van nature vitamine B1, B2, B3, B6 en foliumzuur. Vitamine B1 zorgt voor een metabolisme. Daarnaast dragen zij bij, tezamen met vitamine B5 en B6, tot vermindering van vermoeidheid.

Edelgist (nutritional yeast) een inactieve gist. Dit betekent dat het geschikt is voor mensen die in verband met Candida geen gist mogen, geen last van hebben met edelgistvlokken. De edelgistvlokken zijn rijk aan plantaardige eiwitten en daardoor een goede toevoeging voor een veganistisch dieet.

Extra informatie

Voedingssupplement

Voedingsconcentraat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

Dagelijks kan ongeveer 1 tot 2 volle eetlepels worden gebruikt.

Edelgistvlokken kunnen in pure vorm gegeten worden maar ook worden opgelost in water, melk, fruit of juices. Ze kunnen ook gestrooid worden op soepen, stoofschotels, ovenschotels, salades en ontbijtgranen.

Probeer de edelgistvlokken zo min mogelijk te verhitten. De vitamines blijven zo het best behouden. Voeg de edelgist daarom pas toe na het koken.

Ingrediënten

100% edelgistvlokken

Voedingswaarde

Energie1630 kJ 388 kcal
Eiwit 51.1 gram
Eiwit plantaardig 51.1 gram
Koolhydraten 36.9 gram
Suikers 0.0 gram
Vet 4 gram
Vet verzadigd 0.7 gram
Voedingsvezel 22 gram
Zout 0.10 gram

Biologisch

Nee

Inhoud

150 gram

Distributeur

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen