E3AFA Enzymes Supreme Poeder

E3Enzymes Supreme helpt met het afbreken van vetten, eiwitten en koolhydraten in ons eten waardoor voedingstoffen gebruikt of opgeslagen kunnen worden in ons lichaam. Het bevat alle spijsverteringsenzymen die een mens nodig heeft voor een goed functionerend spijsverteringssysteem.

Kenmerken:

Helpt bij het verteren
Biologisch
NON-GMO
Speciale Natuurlijke Enzymen
 21,95
50 gram
01-2020

Direct leverbaar!

Zet op verlanglijst

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Wat zijn AFA Algen?

AFA Algen van E3Live is een geheel organisch biologisch superfood. De producten bestaan uit 100% Aphanizomenon flos-aquae (AFA) blauwgroene algen. Deze superfood bestaat uit een ongewoon hoge hoeveelheid vitaminen, mineralen, aminozuren en essentiële omega-3 vetzuren. E3Live AFA producten zijn NON-GMO en veganistisch. De blue-green algen worden wild geoogst uit het Klamath meer in Oregon (VS). AFA is een blauwgroene zoetwateralg die in vulkanische meren groeit en een van de rijkste voedingsbronnen op aarde vormt.

E3Live: E3Enzymes Supreme


E3Enzymes Supreme Capsules

E3Live: Hoogste Kwaliteit

E3Live is de enige AFA dat in de natuurlijke staat verkrijgbaar is. Het is een NON-GMO variant dat geselecteerd wordt door deskundige wetenschappers en geoogst wordt in één van de schoonste meren in de Verenigde Staten (Upper Klamath Lake). Oogsten gebeurd alleen op het moment van optimale groei wanneer de AFA op z'n verst, gezondst en sterkst is. De effecten en voordelen van AFA staan in een directe relatie met de kwaliteit van het oogst proces. Door middel van 'state-of-the-art' filtratie en extractie methodieken kan E3Live een absolute zuiverheid garanderen.

De AFA kan alleen in zeer vers en schoon water groeien. Ze worden ook op een hele zorgvuldige manier geoogst om de maximale voedingswaarde te behouden. Ook door de specialee Refractance Windom TM droogtechniek (ook bekend als Hydro-Drying) behouden deze Algen hun waardevolle samenstelling aan vitaminen en mineralen en anti-oxidanten. Met deze droogtechniek wordt de beste kwaliteit AFA algenpoeder behouden, veel beter dan poeder dat geproduceerd is met air/sray of vriesdrogen. Dit is gegarandeerd de beste kwaliteit AFA (ook wel verkocht onder de naam E3).

Daarnaast zijn de AFA-algen getest op aanwezigheid van schadelijke bacteriën, zware metalen, arsenicum en microcystine (een gifstof die bij blauwgroene algen kan voorkomen).

Meer informatie over de kwaliteit van E3Live

De AFA algen capsules zijn verpakt in een handig, hersluitbaar potje.

Zoek verder naar:

Merken > E3Live

Extra informatie

Voedingssupplement

Voedingsconcentraat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

Strooi op voedsel of mengen met water.

Gebruik voor de spijsvertering, ongeveer 3/4 lepel of meer 15 minuten vóór elke maaltijd.
Wanneer gebruikt voor lichaam zuiveringen, gebruikt ongeveer 2 1/4 scoops 3 keer per dag op een lege maag 1 uur vóór of 2 uur na een maaltijd.

Ingrediënten

Amylase -- 24,500 SKB
Protease -- 80,000 HUT
Acid Stable Protease -- 500 ASPU
E3AFA -- 30 mg
Glucoamylase -- 20 AGU
Bromelain -- 40 GDU
Lactase -- 1,200 ALU
Cellulase -- 1,000 CU
Malt Diastase -- 200 DP
Lipase -- 810 FIP
Papain 5,000 TU
Invertase -- 800 SU
Alpha Galactosidase -- 300 GAL
Hemicellulase -- 800 HCU

Overige ingredienten: microkristallijne cellulose (155mg), Rijst zemelen (6.25mg), vegetarische cellulose capsule (HPMC, water).

Allergenen Informatie

Dit product is vegan, bevat geen toevoegingsmiddelen en kunstmatige conserveringsmiddelen, is GMO en glutenvrij

Biologisch

Nee

Inhoud

50 gram

Distributeur

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen