E3AFA Camu Camu 400 mg

* Verplichte velden

E3Live Camu Camu (Myrciaria dubia) is een full-spectrum camu camu fruit poeder gecombineerd met E3AFA voor synergetische voedingsvoordelen. De Camu Camu is 100% Raw en bestaat uit een hoog gehalte aan flavonoïden en natuurlijke vitamine C. De Vitamine C uit Camu Camu wordt vele malen beter opgenomen door ons lichaam en wordt in tegenstelling tot synthetische vitamine C goed verdragen.

Kenmerken:

AFA Algen
Met Cama Camu
Natuurlijke Vitamine C
100% Natuurlijk
Non-GMO

Meer Informatie?

Wat zijn AFA Algen?

AFA Algen van E3Live is een geheel organisch biologisch superfood. De producten bestaan uit 100% Aphanizomenon flos-aquae (AFA) blauwgroene algen. Deze superfood bestaat uit een ongewoon hoge hoeveelheid vitaminen, mineralen, aminozuren en essentiële omega-3 vetzuren. E3Live AFA producten zijn NON-GMO en veganistisch. De blue-green algen worden wild geoogst uit het Klamath meer in Oregon (VS). AFA is een blauwgroene zoetwateralg die in vulkanische meren groeit en een van de rijkste voedingsbronnen op aarde vormt.

E3Live: Hoogste Kwaliteit

E3Live is de enige AFA dat in de natuurlijke staat verkrijgbaar is. Het is een NON-GMO variant dat geselecteerd wordt door deskundige wetenschappers en geoogst wordt in één van de schoonste meren in de Verenigde Staten (Upper Klamath Lake). Oogsten gebeurd alleen op het moment van optimale groei wanneer de AFA op z'n verst, gezondst en sterkst is. De effecten en voordelen van AFA staan in een directe relatie met de kwaliteit van het oogst proces. Door middel van 'state-of-the-art' filtratie en extractie methodieken kan E3Live een absolute zuiverheid garanderen.

De AFA kan alleen in zeer vers en schoon water groeien. Ze worden ook op een hele zorgvuldige manier geoogst om de maximale voedingswaarde te behouden. Ook door de specialee Refractance Windom TM droogtechniek (ook bekend als Hydro-Drying) behouden deze Algen hun waardevolle samenstelling aan vitaminen en mineralen en anti-oxidanten. Met deze droogtechniek wordt de beste kwaliteit AFA algenpoeder behouden, veel beter dan poeder dat geproduceerd is met air/sray of vriesdrogen. Dit is gegarandeerd de beste kwaliteit AFA (ook wel verkocht onder de naam E3).

Daarnaast zijn de AFA-algen getest op aanwezigheid van schadelijke bacteriën, zware metalen, arsenicum en microcystine (een gifstof die bij blauwgroene algen kan voorkomen).

Meer informatie over de kwaliteit van E3Live

Verpakking

De AFA algen capsules zijn verpakt in een handig, hersluitbaar potje.

Extra informatie

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik dagelijks 2 capsules, 1 of 2 keer per dag

Ingrediënten

95% camu camu met 5% E3AFA in vegetarische (HPMC) capsules

Voedingswaarde

Per dagelijkse dosering: caloriën 5, proteine 0 g, vitamine C 50 mg

Allergenen Informatie

Dit product is vegan, bevat geen toevoegingsmiddelen en kunstmatige conserveringsmiddelen, is GMO en glutenvrij. Kosher gecertificeerd

Land van Herkomst

Verenigde Staten

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen