E3 AFA Algen 120x400mg E3Live

  28,95

Availability: Direct leverbaar

Meer Informatie?

Wat zijn AFA Algen?

AFA Algen van E3Live is een geheel organisch biologisch superfood. De producten bestaan uit 100% Aphanizomenon flos-aquae (AFA) blauwgroene algen. Deze superfood bestaat uit een ongewoon hoge hoeveelheid vitaminen, mineralen, aminozuren en essentiële omega-3 vetzuren. E3Live AFA producten zijn NON-GMO en veganistisch. De blue-green algen worden wild geoogst uit het Klamath meer in Oregon (VS). AFA is een blauwgroene zoetwateralg die in vulkanische meren groeit en een van de rijkste voedingsbronnen op aarde vormt.

Algen vormen een bijzondere bron van voedsel waarvoor het volgende geld: Hoe lager een organisme zich in de voedselketen bevindt, hoe lager de concentratie en ophoping aan toxische stoffen en hoe krachtiger en zuiverder de voedingswaarde. Slechts 1,5 gram AFA-alg dekt de complete lichaamsbehoefte aan alle acht essentiële aminozuren.

E3AFA: Zeer Speciaal

Dit product bestaat uit 400 mg 100% Aphanizomenon flos-aquae (AFA) per vegetarische capsule en is uitstekend te gebruiken om alle gezonde effecten te ervaren die AFA Algen te bieden hebben.

E3Live: Hoogste Kwaliteit

E3Live is de enige AFA dat in de natuurlijke staat verkrijgbaar is. Het is een NON-GMO variant dat geselecteerd wordt door deskundige wetenschappers en geoogst wordt in één van de schoonste meren in de Verenigde Staten (Upper Klamath Lake). Oogsten gebeurd alleen op het moment van optimale groei wanneer de AFA op z'n verst, gezondst en sterkst is. De effecten en voordelen van AFA staan in een directe relatie met de kwaliteit van het oogst proces. Door middel van 'state-of-the-art' filtratie en extractie methodieken kan E3Live een absolute zuiverheid garanderen.

De AFA kan alleen in zeer vers en schoon water groeien. Ze worden ook op een hele zorgvuldige manier geoogst om de maximale voedingswaarde te behouden. Ook door de specialee Refractance Windom TM droogtechniek (ook bekend als Hydro-Drying) behouden deze Algen hun waardevolle samenstelling aan vitaminen en mineralen en anti-oxidanten. Met deze droogtechniek wordt de beste kwaliteit AFA algenpoeder behouden, veel beter dan poeder dat geproduceerd is met air/sray of vriesdrogen. Dit is gegarandeerd de beste kwaliteit AFA (ook wel verkocht onder de naam E3).

Daarnaast zijn de AFA-algen getest op aanwezigheid van schadelijke bacteriën, zware metalen, arsenicum en microcystine (een gifstof die bij blauwgroene algen kan voorkomen).

Meer informatie over de kwaliteit van E3Live

Verpakking

De AFA algen capsules zijn verpakt in een handig, hersluitbaar potje.

Extra informatie

Minimaal houdbaar tot

1 jul. 2019

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 2 capsules met water. Bij voorkeur een half uur voor je maaltijd.

A.F.A. heeft een sterk ontgiftende werking op het lichaam, dus het kan vorkomen dat je lichaam hierop reageert. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in huiduitslag, hoofdpijn, zweten en andere symptomen. Daarom is het verstandig met een halve dosering te beginnen en de dosis langzaam op te voeren tot de maximaal aanbevolen dosering.

Ingrediënten

Per capsule: pure Biologische AFA Klamath oer-algenpoeder
(Aphanizomenon flos-aquae), zonder toevoegingen. Vegetarische cellulose capsules.

Voedingswaarde

Per dagelijkse dosering: caloriën 0, natrium 1.5 mg, vitamine A 237IU, ijzer 0.38 mg, vitamine B2 0.02mg, vitamine B12 2.31 mcg

Allergenen Informatie

Dit product is vegan, bevat geen toevoegingsmiddelen en kunstmatige conserveringsmiddelen, is GMO en glutenvrij

Inhoud

120 vegetarische capsules

Land van Herkomst

Verenigde Staten

Merk

E3Live

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl Protonstraat 9a 9743 AL Groningen