Normale prijs:  8,50

verkoopActiePrijs  4,95

45 vegacaps
12-2021

Direct leverbaar!

Zet op verlanglijst

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Driekleurig Viooltje komt van nature in Europa voor en groeit meestal op akkers, bergweiden en kustduinen. De bloemen zijn geel, wit en violet van kleur of vertonen een combinatie van deze drie kleuren. Elke bloem zit aan een bladloze steel en heeft vijf bloemblaadjes; de onderste bezit een spoor (kleine voortplantingscel).

De bloemen van het Driekleurig Viooltje zijn rijk aan flavonoïden, saponisiden, anthocyanosiden, slijmstoffen en vitamine E.

Arkocaps Driekleurig Viooltje capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit de streng geselecteerde bovengronds bloeiende gedeelten. Alleen de bovengronds bloeiende gedeelten die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en in zuivere vorm als homogeen totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Driekleurig Viooltje.

Arkocaps Driekleurig Viooltje capsules bevatten geen toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

's Morgens, 's middags en 's avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Ingrediënten

Elke capsule bevat: 290 mg van het bovengronds bloeiende gedeelte van de Viola tricolor en is gestandaardiseerd op 1 % flavonoïden.

Overige ingrediënten
Driekleurig Viooltje poeder (Viola tricolor, 75,1 %, hetzij 290 mg per capsule). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose (HMPC)

Inhoud

45 vegacaps

Distributeur

Arkopharma - Postbus 10255, 1301 AG Almere