Sweet Anise

* Verplichte velden

* Verplichte velden

Geef je over aan de verleidelijke zoetheid van deze bijzondere rooibos blend, waarin de smaken van anijs en zoethout samenkomen in een verrukkelijk droppige melange. Deze biologische thee, aangevuld met steranijs en een vleugje eucalyptus, biedt een intrigerend zoet karakter met een verfrissend accent.

De rijke, aardse basis van rooibos vormt het perfecte podium voor de opvallende combinatie van anijs en zoethout, die samen een heerlijke zoetheid creëren die doet denken aan traditionele drop. De toevoeging van steranijs versterkt dit aroma, terwijl de eucalyptus een vleugje verfrissing biedt die je zintuigen doet ontwaken.

Deze blend nodigt je uit om te genieten van de heerlijke aroma's en de verrassende harmonie van smaken. Elke slok is een ontdekkingsreis, waarbij de zoete dropsmaken en de frisse eucalyptus samen een unieke, bevredigende ervaring creëren.

Kenmerken:

  • Bijzondere zoetheid
  • Droppige melange
  • Verfrissend accent
  • Unieke smaakervaring
1 stuk:  € 36,95
-
+
Zet op verlanglijst
Beschrijving Toepassing & Gebruik

Gebruiksaanwijzing

Benodigdheden

  • Losse rooibos thee
  • Waterkoker of theepot
  • Waterfilter (optioneel)
  • Theezeefje of theeklem
  • Kopje of mok

Stap 1: Water Kwaliteit

Zoals bij elke thee, is de kwaliteit van het water van invloed op de smaak van de rooibosthee. Gebruik vers, koud water. Als je kraanwater een sterke smaak heeft, kun je overwegen om gefilterd of bronwater te gebruiken.

Stap 2: Verwarm het Water

Verwarm het water tot het het kookpunt bereikt, ongeveer 100 graden Celsius. Rooibos thee wordt doorgaans gebrouwen met kokend water om zijn rijke en volle smaken te extraheren.

Stap 3: Voorbereiden van de Thee

Voeg ongeveer een theelepel losse rooibosthee toe aan een theezeefje of theeklem. De algemene richtlijn is om per 250 ml water, 2 gram (ongeveer een theelepel) thee te gebruiken. Je kunt deze hoeveelheid aanpassen naar smaak.

Stap 4: Laat de Thee Trekken

Plaats het theezeefje of de theeklem in je kopje of mok. Giet het kokende water eroverheen. Laat de thee ongeveer 5-7 minuten trekken. Rooibosthee heeft een langere trektijd nodig dan de meeste andere theesoorten om zijn volle, zoete en nootachtige smaak te ontwikkelen.

Stap 5: Geniet van Je Thee

Verwijder het theezeefje of de theeklem en geniet van je heerlijke kopje rooibosthee. Rooibosthee is van nature zoet en heeft een volle, aardse smaak. Het kan puur worden genoten, maar is ook heerlijk met een beetje melk en honing.

Opmerking: Hoewel rooibosthee vaak sterker wordt naarmate het langer trekt, wordt het niet bitter zoals sommige andere theesoorten. Voel je vrij om met de trektijd te experimenteren om je perfecte kopje te vinden.

Geniet van je theetijd!

Geschikt voor kinderen

Nee, volgens onze informatie is er niet genoeg wetenschappelijk onderzoek gedaan om het zonder meer aan kinderen te verstrekken. Dit houdt niet noodzakelijkerwijs in dat het product gevaarlijk is, maar het is niet specifiek ontworpen voor kinderen.

Bewaring

Afgesloten, droog, donker, koel (15 tot 20 graden). Buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Voedingssupplement

Theepreparaat

Ingrediënten

rooibos*, anijs*, zoethout*, steranijs*, eucalyptus* (*biologisch)

Allergenen

Allergenen
Gluten Nee
Schaaldieren Nee
Eieren Nee
Vis Nee
Pinda Nee
Soja Nee
Melk (inclusief lactose) Nee
Noten Nee
Zoetstoffen Nee
Cafeïne Nee
Gist Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Allergenen
Mosterd Nee
Rijst Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Nee
Weekdieren Nee
Zwaveldioxide en Sulfiet Nee
Geschikt voor vegetariërs Ja
Geschikt voor veganisten Ja
Synthetische kleurstoffen Nee
Synthetische smaakstoffen Nee
Conserveermiddelen Nee
GMO Nee

Biologisch keurmerk

Dit product heeft geen biologisch keurmerk

Ervaringen & Reviews