Gember Bio

* Verplichte velden

* Verplichte velden

Ontdek de eenvoudige en pure smaak van Gember, een groene thee met alleen gemberstukjes, zonder poespas. Deze biologische blend bevat groene thee en gember, en biedt een karakteristiek pittig karakter. Geniet van de opwekkende smaak en de verkwikkende eigenschappen van gember, terwijl je jezelf onderdompelt in een moment van puur genot. Een perfecte keuze voor de liefhebbers van gember die op zoek zijn naar een eenvoudige en smaakvolle thee-ervaring.

Kenmerken:

  • Eenvoudige en pure smaak
  • Biologische blend
  • Opwekkende en verkwikkende gember
  • Puur genot
1 stuk:  € 32,95
-
+
Zet op verlanglijst
Beschrijving

De Theefabriek Gember Bio

Toepassing & Gebruik

Gebruiksaanwijzing

Benodigdheden

  • Losse groene thee
  • Waterkoker of theepot
  • Waterfilter (optioneel)
  • Theezeefje of theeklem
  • Kopje of mok

Stap 1: Water Kwaliteit

Net als bij witte en zwarte thee, is de kwaliteit van het water ook van invloed op de smaak van groene thee. Gebruik vers, koud water. Als je kraanwater een sterke smaak heeft, kun je overwegen om gefilterd of bronwater te gebruiken.

Stap 2: Verwarm het Water

Verwarm het water tot het een temperatuur bereikt van ongeveer 70-80 graden Celsius. Groene thee wordt doorgaans niet gebrouwen met kokend water, omdat dit de thee kan over-extracteren en een bittere smaak kan veroorzaken.

Stap 3: Voorbereiden van de Thee

Voeg ongeveer een theelepel losse groene thee toe aan een theezeefje of theeklem. De algemene richtlijn is om per 250 ml water, 2 gram (ongeveer een theelepel) thee te gebruiken. Je kunt deze hoeveelheid aanpassen naar smaak.

Stap 4: Laat de Thee Trekken

Plaats het theezeefje of de theeklem in je kopje of mok. Giet het warme water eroverheen. Laat de thee ongeveer 2-3 minuten trekken. Groene thee heeft over het algemeen een kortere trektijd dan zwarte thee, maar iets langer dan witte thee om de subtiele smaken en aromas te ontwikkelen.

Stap 5: Geniet van Je Thee

Verwijder het theezeefje of de theeklem en geniet van je heerlijke kopje groene thee. Groene thee heeft een lichte, verfrissende smaak die op zichzelf heerlijk is, maar je kunt ook een beetje honing of citroen toevoegen als je dat wilt.

Opmerking: Losse theebladeren kunnen vaak meerdere keren worden gebruikt. Probeer hetzelfde portie groene thee nog een of twee keer te laten trekken en merk op hoe de smaken zich ontwikkelen en veranderen.

Geniet van je theetijd!

Geschikt voor kinderen

Nee, volgens onze informatie is er niet genoeg wetenschappelijk onderzoek gedaan om het zonder meer aan kinderen te verstrekken. Dit houdt niet noodzakelijkerwijs in dat het product gevaarlijk is, maar het is niet specifiek ontworpen voor kinderen.

Waarschuwingen

Waarschuwingen
  • Bevat cafeïne

Bewaring

Afgesloten, droog, donker, koel (15 tot 20 graden). Buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Voedingssupplement

Theepreparaat

Ingrediënten

groene thee, gember* (*biologisch)

Allergenen

Allergenen
Gluten Nee
Schaaldieren Nee
Eieren Nee
Vis Nee
Pinda Nee
Soja Nee
Melk (inclusief lactose) Nee
Noten Nee
Zoetstoffen Nee
Cafeïne Ja
Gist Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Allergenen
Mosterd Nee
Rijst Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Nee
Weekdieren Nee
Zwaveldioxide en Sulfiet Nee
Geschikt voor vegetariërs Ja
Geschikt voor veganisten Ja
Synthetische kleurstoffen Nee
Synthetische smaakstoffen Nee
Conserveermiddelen Nee
GMO Nee

Biologisch keurmerk

biologisch keurmerk

Ervaringen & Reviews