14,89
120 capsules
09-2020

Direct leverbaar.

Tested Creatine HCL is veel krachtiger dan gewone creatine monohydraat. Creatine Hydrochloride is de beste creatine verkrijgbaar!

Zoek jij de best werkende creatine die je snel en gemakkelijk in kunt nemen? Geen zin meer in een oplaadfase, grote hoeveelheden, vele capsules, misselijkheid en buikpijn? Wil jij het beste van het beste en neem je met niets minder genoegen? Zoek niet verder en kies voor de beste creatine verkrijgbaar, Tested Creatine HCL, the next step in creatine evolution!

Tested Creatine HCL werkt en het werkt snel. Tested Creatine HCL is 100% veilig in gebruik en kan het gehele jaar door gebruikt worden.

Tested Creatine HCL bevat pure geconcentreerde creatine hydrochloride (dus geen Monohydraat) en is ontworpen voor serieuze sporters die alleen het beste van het beste willen gebruiken. Andere creatines hebben een oplaadfase nodig voordat zij effect hebben in het menselijke lichaam en kunnen niet het hele jaar door gebruikt worden. Tested Creatine HCL heeft geen oplaadfase nodig en kan gerust het hele jaar door gebruikt worden.

Doordat Tested Creatine HCL zeer goed door het lichaam wordt opgenomen en het product ultra geconcentreerd is heb je slechts 1 capsule nodig per 45 kilogram lichaamsgewicht. Een dosering Tested Creatine HCL staat gelijk aan maar liefst 5-10 gram creatine monohydrate.

Tested Creatine HCL lost in vergelijking met andere creatines ontzettend goed op in water. Dit is belangrijk om te weten want creatine kan pas zijn werking doen in het menselijke lichaam in opgeloste vorm. Creatine monohydrate heeft een oplosbaarheid in water van 0,015g/ml. Tested Creatine HCL heeft een oplosbaarheid van 0,888g/ml. Tested Creatine HCL lost 59 maal beter op in water dan gewone creatine monohydrate. Het menselijke lichaam bestaat voor een groot deel uit water en de oplosbaarheid van een product in water is dan ook van essentieel belang voor de opname van het product door het lichaam.

Extra informatie

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Waarschuwingen

Dit product is niet geschikt voor kinderen, zwangeren en borstvoedende mensen. Mensen met gezondheids problemen kunnen beter eerst een arts raadplegen alvorens dit product te gebruiken. Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren

Gebruiksaanwijzing

1-2 capsule per dag.

Neem 1 Tested Creatine HCL per 45 kilogram lichaamsgewicht en rond af naar boven voor het maximale effect. Weeg je bijvoorbeeld 80 kilogram dan neem je 2 capsules per dag.

Trainingsdagen: Neem 1 dosering Tested Creatine HCL voor de training.

Niet trainingsdagen: Neem 1 dosering Tested Creatine HCL bij het ontbijt.

Drink altijd voldoende water wanneer je een creatine product gebruikt, dit is essentieel voor de werking van het product.

Creatine HCL bevat een zuur voor een extra goede werking. Dit betekend ook dat het poeder een hele zure smaak heeft en slecht is voor je tandglazuur. Het is dus beter om de capsules heel in te slikken en niet te openen. Mocht je last hebben van maagzuur, zorg er dan voor dat je eerst een goed ontbijt neemt en daarna de capsule inslikt. Neem er altijd een goed glas water bij.

Ingrediënten

Creatine Hydrochloride (HCL) Overige ingrediënten: magnesium stearaat, gelatine en water.

Voedingswaarde

1 capsule bevat; Creatine Hydrochloride (HCL) 750mg

Allergenen Informatie

Geen allergenen bekend

Inhoud

120 capsules

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen