Meer Informatie?

Colostrum poeder is op dit moment net als veel andere producten van het merk Surthrival (tijdelijk) bij ons uit het assortiment.

Wil je een goed alternatief voor Colostrum poeder dan zou ik kiezen voor het merk de colostrum van Mattisson, deze colostrum is verkrijgbaar in capsules.

SurThrival Colostrum is de ” immune melk ” die door alle zoogdieren aangemaakt wordt.

Colostrum, ook wel “biest” genaamd, is de melk die afgegeven wordt door koeien binnen de eerste 6 uren na de geboorte van hun kalf. Melk die na de eerste 6 uur wordt afgegeven door het dier heet ook wel overgangsmelk. Helaas verkopen veel bedrijven hun overgangsmelk als colostrum, maar dit is niet hetzelfde. Colostrum van Surthrival is van biologisch gehouden koeien (dus geen vaccinaties!) en de melk is pas afgetapt nadat de kalveren hun aandeel hebben gekregen en vast is gesteld dat ze niets tekort komen. De moleculaire structuur van rundercolostrum is gelijk aan menselijk colostrum, waardoor het middel geen noemenswaardige bijwerkingen heeft en een uiterst veilig consumentenproduct is.

Aanbevolen gebruik

De rijke, romige smaak en textuur maakt het perfect in smoothies.

Gebruik dagelijks 1 theelepel (3 gram) colostrum. Een potje colostrum van Surthrival bevat 184 gram poeder, dus je kunt er tot wel 62 dagen mee doen, afhankelijk van hoeveel je dagelijks gebruikt.

Als een huid masker: meng colostrum met een beetje water en/of honing of klei. Op je huid aanbrengen , laten drogen , en spoelen

Ingrediënten

100% pure runder colostrum

Zoek verder naar:

Merken > SurThrival

Extra informatie

Inhoud

184 gram

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen