Colon Clean Psylliumvezels

* Verplichte velden

Kenmerken:

Prebiotica
Met Psylliumvezels
Met Inuline FOS
165/300 gram
Zet op verlanglijst

Psylliumvezels voor een natuurlijke stoelgang Veel mensen krijgen onvoldoende vezels binnen. Onderzoek van de Gezondheidsraad wijst uit dat zelfs 90% van de Nederlanders niet voldoende vezels eet. Vezels zijn belangrijk voor onze spijsvertering. Ze dragen bij aan een goede darmwerking en bevorderen een regelmatige stoelgang.

Volg je enthousiast een dieet? Ben je zwanger? Wil je een regelmatige stoelgang bevorderen? Kun je een of meerdere van deze vragen met ja beantwoorden, dan kan inname van extra voedingsvezels jou helpen. In eerste instantie geldt het advies om meer vezelrijke voedingsmiddelen te gebruiken. Daarnaast zijn er voedingssupplementen die je kunnen ondersteunen bij de inname van extra vezels.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen dagdosering: Voor volwassenen: 1-3 maal per dag 1 afgestreken eetlepel, Voor kinderen van 6 tot 12 jaar: 1-2 maal per dag een ½ afgestreken eetlepel. Voor kinderen onder de 6 jaar: vóór gebruik een arts raadplegen en de dosering afstemmen.

Ingrediënten

Fijne psylliumvezels 70% (Plantago ispaghula Roxb.) en Inulinevezels (30%). Totale hoeveelheid voedingsvezels per 100 gram bedraagt 82,7 gram

Voedingswaarde

Voedingswaarden 100 Gram.

Energie 366 kJ (86 kcal) 
Eiwitten 0 g 
Vet 0 g 
Koolhydraten 15 g 
Voedingsvezel 82,7 g

Allergenen Informatie

Co­lon Clean is glu­ten­vrij.

Distributeur

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen