Collageen Hydrolysaat Vis

Kabeljauw collageen is een poeder van 100% collageen, wat afkomstig is van de huid en graat van de kabeljauw. Het is dus een 100% natuurlijke bron en onbehandeld. Doordat het puur collageen is, is het een hoogwaardige bron van eiwitten. De wildgevangen kabeljauw is duurzaam van oorsprong en puur verwerkt.

Voor een voordelig en goed alternatief hebben we Collafish Hydrolisaat van ons huismerk Purason.

Kenmerken:

Uitstekende bron van eiwitten
Bevat hoge concentraties glycine, lysine en proline
Niet overheersende smaak en duurzaam van oorsprong
Ondersteunt het lichaamseigen collageennetwerk
Goede smaak en duurzaam
 23,95
400 gram
11-2020

Direct leverbaar!

Zet op verlanglijst

Vis Collageen Hydrolysaat van Duurzame Kabeljauw

Kabeljauw collageen hydrolysaat is een fijne witte poeder met een niet overheersende smaak. Twee eetlepels per dag is voldoende om je voeding aan te vullen met deze pure eiwitten. Eén van de aminozuren die veel wordt besproken is glycine. Dit is de meest voorkomende aminozuur in collageen en is een semi-essentieel. Dit wilt zeggen dat het lichaam hier zelf niet voldoende van aan maakt, inname van extra glycine via onze voeding is dus noodzakelijk. Het lichaam maakt zo’n 3 gram per dag aan, maar het heeft ongeveer 10 gram per dag nodig voor basisprocessen.

Gehydrolyseerde collageen

Gehydrolyseerde collageen is verder verwerkt dan gewone collageen en bestaat uit pure eiwitten met een laag moleculair gewicht. Hierdoor wordt Gehydrolyseerde collageen snel binnen enkele minuten opgenomen. Collageen hydrolysaat bevat specifieke aminozuren en aminozuurverbindingen die het lichaam goed kan gebruiken.

Bijzonder aminozurenprofiel

Voornamelijk de twee belangrijke aminozuren glycine, lysine en proline vind je in hogere hoeveelheden terug in Collageen Hydrolysaat. Beide aminozuren zijn belangrijk voor het goed functioneren van het lichaam. De unieke verhoudingen van aminozuren is specifiek voor collageen en dit ontbreekt vandaag de dag veel in onze voeding.

Collageen Hydrolysaat blijft vloeibaar

Omdat collageen hydrolysaat een extra verwerkingsstap heeft ondergaan vormt het geen gel zoals gewone gelatine, maar blijft het dus vloeibaar. Je kan collageen hydrolysaat daarom makkelijker mengen met vloeistoffen.

Extra informatie

Voedingssupplement

Voedingsconcentraat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

Neem 2x per dag 1-2 afgeronde eetlepel(s) vooraf of tijdens een maaltijd

Ingrediënten

Per dagdosering (2 eetlepels - 24 gram)
Gehydroliseerde visgelatine - 24 gram

Ingrediënten van Ergomax Viscollageen Hydrolisaat:
Gehydroliseerde visgelatine

Allergenen Informatie

Bevat vis

Biologisch

Nee

Inhoud

400 gram

Distributeur

Ergomax - Groesbeekseweg 2, 6524 DA Nijmegen