Kokosazijn

Coconut Secret Coconut Vinegar is een biologische azijn gemaakt van kokosbloesemsap die op natuurlijke manier gerijpt is.

Kokospalmen groeien op rijke vulkanische grond, wat ervoor zorgt dat de sappen een hoog gehalte aan mineralen bevatten (vooral veel kalium - 192 mg per eetlepel verse sap). Deze azijn bevat 17 gezondheidsbevorderende aminozuren, vitamine B, vitamine C, en natuurlijk voorkomende FOS (een probioticum die spijsvertering bevordert). De natuurlijk voorkomende biologische zuren in kokosazijn voorzien het lichaam van belangrijke mineralen zoals kalium, calcium, natrium en magnesium. Deze en andere mineralen vormen verbindingen in het lichaam die zure lichaamsvloeistoffen omzetten in alkaliserende mineralen.

Wanneer de kokospalm wordt "getapt", komt er zeer voedselrijk "sap" vrij, Dit sap heeft een zeer lage glycemische waarde (GI van slechts 35), is diabetisch-vriendelijk, een overvloedige bron van 17 aminozuren, mineralen, vitamine C, een breed spectrum aan B-vitaminen, en een bijna neutrale pH. Het "sap" dat verzameld wordt uit kokosnoot bloesems, wordt alom vereerd in tropische culturen en als de "levensader" van de kokospalm gezien. Alle mineralen die de kokosnootboom helpen met groei en ontwikkeling komen in de eerste plaats uit het zeewater langs de kust waar de kokosnootbomen groeien. De 65 overvloedige mineralen in zeewater worden geabsorbeerd door de wortels van de boom, en vervolgens via het sap, naar alle delen van de boom gebracht.

Let op: kokosazijn heeft net als appelazijn een alkaliserend effect op het lichaam. Hoewel azijn een zuur is, blijven er tijdens de vertering in het lichaam alkalische resten over.

Aanbevolen gebruik

Naast het gebruik in uw favoriete dressings en marinades, kan de azijn ook gebruikt worden in plaats van appelazijn voor huidverzorging en interne reinigingsprogramma's.

Coconut aminos wordt geheel handmatig geproduceerd, daarom kan de kleur en smaak per flesje enigszins verschillen.

Ingrediënten

Gecertificeerde biologische, rauwe kokosnoot sap, op natuurlijke wijze gerijpt van 8 maanden tot een jaar.
(Elke hand gemaakte batch kan onderling verschillen in smaak en kleur.)

Extra informatie

Voedingssupplement

Voedsel

Gebruiksaanwijzing

.

Ingrediënten

.

Allergenen Informatie

Hoewel dit product is gemaakt in een speciale faciliteit die alleen Coconut Vinegar maakt, wordt het later gebotteld in een faciliteit die ook af en toe pinda's en walnootoliën verpakt, evenals dressings die gluten kunnen bevatten. De machines worden grondig gewassen, en voor en na elke productie gesteriliseerd, en voldoen aan de strengste allergeen protocollen. Terwijl Coconut Secret vrijwel zeker is dat er geen vermenging is, kunnen ze omwille van aansprakelijkheid niet 100% zeker garanderen dat er geen contaminatie plaatsvindt, ookal is het zeer onwaarschijnlijk.

Biologisch

Nee

Inhoud

375 ml