29,90
138 gram
12-2020
 •  27,90
  3 stuks
  7% korting
 •  26,90
  6 stuks
  11% korting
 •  25,90
  12 stuks
  14% korting

Direct leverbaar!

Meer Informatie?

Chondroïtine is een supplement dat vergelijkbaar is met glucosamine. Het kan zelfstandig gebruikt worden of met glucosamine gecombineerd.

Wanneer je overweegt de dosering glucosamine te verhogen tot boven de geadviseerde 1500 mg, raden wij aan om in plaats daarvan de glucosamine aan te vullen met chondroïtine.

Uitmuntende kwaliteit! Deze chondroïtine (CS BioActive) is afkomstig van de meest gerenommeerde producent ter wereld, het Spaanse Bioiberica. Een onafhankelijk team van wetenschappers, gefinancierd door de Amerikaanse overheid, heeft Bioiberica aangewezen als beste chondroïtine-fabrikant. Een uitgebreide toelichting leest u onder het kopje ‘kwaliteit’.

Levering in capsulevorm. Voordeel van capsules ten opzichte van tabletten: snellere opname door het lichaam waardoor ze minder zwaar op de maag liggen.

De capsules zijn eventueel te openen waarna het chondroïtinepoeder kan worden opgelost in vruchtensap of yoghurt.
* De zuiverheid van chondroïtine-supplementen varieert tussen 5 en 95%. Het hoogwaardig chondroïtine sulfaat-poeder in dit supplement (CS BioActive) heeft de hoogste zuiverheid van 95%. Daarnaast corrigeert Glucosamine.com voor die laatste 5% door de capsules met 5% meer chondroïtinepoeder te vullen. Een dagdosering chondroïtine bevat daarom 1265 mg chondroïtinepoeder, wat neer komt op effectief 1200 mg chondroïtine. Deze correctie door Glucosamine.com is tamelijk uniek voor de supplementenbranche en zorgt ervoor dat u krijgt wat op het etiket staat!

Geduld: waar wij voor het voedingssupplement glucosamine adviseren om het product minimaal 3 maanden (1 pot) te evalueren, is voor chondroïtine vaak net wat meer tijd nodig. Twee potten chondroïtine gaan een half jaar mee, en zijn voldoende voor een goede beoordeling.

Glucosamine.com levert chondroïtine als losstaand supplement, waardoor u zelf kunt bepalen of u het wilt combineren met andere voedingssupplementen. Chondroïtine vormt een uitstekende combinatie met glucosamine.

Ingrediënten

Chondroïtine sulfaat bevat de volgende ingrediënten:

 • Chondroïtinesulfaat (CS Bio-Active®)
 • Magnesiumstearaat
 • Gelatine (materiaal capsule)
 • Natuurlijke kleurstoffen E171 en E172 (kleuring capsule)

Extra informatie

Inhoud

138 gram

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen