Chlorella poeder Korea 250g

€ 17,95

Beschikbaarheid: Direct leverbaar.

  • Koop 4 voor € 16,50 per stuk. en bespaar 9%
  • Koop 10 voor € 14,25 per stuk. en bespaar 21%

Meer Informatie?

Zuid Koreaanse chlorella poeder staat bekend om de hoge zuiverheid. Deze chlorella-alg wordt gekweekt in gesloten kassen (dark culturing methode) deze kweekmethode is heterotrofe kweek. Dit houdt in dat het zonder licht is geproduceerd. Een hygiënische omgeving waarin vervuiling van buitenaf niet mogelijk is (zoals pesticides, insecten, zure regen). De chorella-alg wordt in een gecontroleerde omgeving gekweekt en daarnaast extra getest in Nederland op eventuele aanwezigheid van zware metalen, schadelijke bacteriën en arsenicum.

Chlorella-alg is een hoogwaardig gedroogd voedingsmiddel die behoort tot de familie van de micro-algen. Iedere chlorellacel bevat eiwitten, vezels, mineralen, aminozuren, sporenelementen, enzymen, vetzuren, vitamines en natuurlijk chlorofyl. Het is zelfs de grootste bron van chlorofyl (bladgroen) in de natuur.

De celwand van chlorella bevat stoffen die zich kunnen binden aan zware metalen. Deze reinigende stoffen noemt men ook wel de Chlorella Groei Factor (CGF). De meeste chlorella algen hebben een zeer dikke, onverteerbare celwand waardoor deze eerst gebroken wordt voor consumptie. Het bijzondere aan Koreaanse chlorella is dat het een dunne celwand heeft die wel verteerbaar is voor het menselijk lichaam. Er zijn dus geen technieken nodig om de celwand mechanisch te breken waardoor de optimale hoeveelheid van alle nuttige voedingsstoffen behouden blijven.

Certificering

Chlorella poeder uit Zuid Korea is niet te verkrijgen met biologisch certificaat. Maar labtesten laten zien dat dit de meest zuivere chlorella is (zelfs zuiverder dan de biologisch gecertificeerde chlorella).

Deze Koreaanse chlorella poeder voldoet aan de Europese eisen voor voedselveiligheid.

Om verzekerd te zijn van de kwaliteit laten wij onze producten testen door een onafhankelijk laboratorium. Wij vinden het belangrijk dat je inzicht krijgt in de analyse rapporten (COA's). Daarom kun je bij Purason producten de test resultaten zien onderaan de pagina bij "Analyse rapporten'.

Andere belangrijke informatie is de houdbaarheidsdatum, land van herkomst en mogelijke allergenen, dit kun je vinden onder tabblad 'Extra informatie'

De certificaten en keurmerken van het product beschrijven we onder het kopje 'Certificering'.

Aanbevolen gebruik Zuid-Koreaanse chlorella poeder

We raden je aan om 1 - 3 gram per dag met water te nemen.

Zelf voegen we chlorellapoeder vaak toe aan mijn ochtend smoothie of maaltijd vervangende shake.

Chlorella poeder kan het beste worden bewaard in een koele, droge plaats. Bijvoorbeeld in de kelder, een keukenkastje, of een koele voorraadkast. Maar niet in de koelkast.

Je kunt ook zelf (vegetarische) capsules van maken van poeder. Kijk eens bij onze capsule makers en lege capsules producten pagina.

Ingrediënten

Koreaanse chlorella (Chlorella Vulgaris) zonder kunstmatige kleurstoffen, aroma's of conserveringsmiddelen.

Houdbaarheidsdatum

Zie 'Extra Informatie' tabje voor de minimale houdbaarheid

Verpakking

Dit product is door een gecertificeerd bedrijf verpakt, luchtdicht gesealed en gelabeld in een hersluitbare sta-zak.

Extra informatie

Minimaal houdbaar tot

19 feb. 2019

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 g
Chlorofiel 2400 mg
Energie 373 kcal1562 KJ
Proteine 60,7 g
Vetten 12,7 g
-waarvan verzadigd 2,7 g
-waarvan enkelvoudig 8,7 g
-waarvan meervoudig 0,3 g
Koolhydraten 16,7 g
-waarvan suikers 3,6 g
Vezels 13,0 g
Natrium 1,8 mg

 

Vitamines   Mineralen   Aminozuren   
Chlorofiel  2400 mg  Calcium 
5,1 mg Alanine  
4,4 g
Caroteen (A)  106 mg Zink 3,4 mg Arginine  3,5 g
pantotheenzuur(B5)  1,8 mg Sodium 1,8 mg  Aspartic acid 4,9 g 
Thiamine (B1)  1,3 mg  Ijzer  22,4 mg  Cystine 0,7 g
Riboflavine (B2) 4,6 mg  Magnesium 310 mg  Glutaminezuur  6,6 g
Pyrodoxine (B6) 1,6 mg Magnesium 310 mg  Glycine 3,2 g 
Ascorbinezuur (C) 74 mg Fosfor 1060 mg Histidine 1,2 g 
Tocoferol (E)  22,8 mg  Kalium 1120 mg  Isoleucine 2,0 g
Niacine (B3) 32,1 mg  Koper 0,14 mg Leucine 4,5 g
Biotine (B8)  0,3 mg      Lysine 4,9 g
Choline (B4) 230 mg      Methionine 1,2 g 
Foliumzuur (B11) 4,5 mg      Phenylalanine  2,5 g
        Proline 2,5 g 
        Serine 2,2 g 
        Threonine 2,4 g
        Tryptophaan 1,0 g
        Tyrosine 1,6 g

 

 

Allergenen Informatie

Vrij van gluten, noten, pinda’s, soja, melk- en vis producten, eieren, sulfaat, sesam. GMO vrij

Inhoud

250 gram

Land van Herkomst

Zuid-Korea

Merk

Purason

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl Protonstraat 9a 9743 AL Groningen

Disclaimer

Over je gezondheid

Je wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan je (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen. Als je lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een therapeut of (natuur)arts en volg zijn/haar adviezen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij je aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of al verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met je (via email of telefonisch).

De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting op deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is moet je, als je zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het op kinderen gericht is moet je eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het aan een kind te geven.

Over de informatie op deze website

Ondanks dat alle informatie op onze websites en in onze emails met zorg en aandacht zijn samengesteld, is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Gebruikers van onze informatiebronnen kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. Het gebruiken of toepassen van de informatie is volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Aansprakelijkheid

Superfoodsonline stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit eventuele onjuistheden of onvolledigheden. Niets uit deze website mag op enigerlei wijze worden overgenomen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Superfoodsonline.

Contact

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande vragen, neem dan gerust contact met ons op.