Chi Spirulina Vegacaps

Kenmerken:

  • Biologisch
  • 120 Vegacaps
 28,49
120 vegacaps
07-2020

Direct leverbaar!

Chi Biologische Spirulina in vegetarische capsules

Chi spirulina is biologische gecertificeerde en behoort tot ‘s werelds hoogwaardigste kwaliteit!

Spirulina is zeer voedzaam en bevat van nature meer dan 50 vitale voedingsstoffen, zoals vitamine B-complex (waaronder B12), vitamine E, calcium, ijzer, magnesium, zink, enzymen en complete eiwitten: het heeft een reinigende, opbouwende en herstellende werking. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en is ook een prima ondersteuning bij dieet of reinigingskuur.

De spirulina van Chi is 100% biologische. Streng gecontroleerd door Duitse en Amerikaanse instanties en heeft alle benodigde certificaten en keurmerken van IMO control tot Naturland en van Ecocert tot USDA Organic.

Chi spirulina wordt gecultiveerd in Zuid-India, dit is een prachtig gebied waar in meer dan honderd kilometer van de wijde omtrek geen industrie of stad gelegen is. Het moederbedrijf van onze leverancier is Amerikaans, echter is het klimaat in Azië optimaal voor de groei van Spirulina. Om onze Spirulina te laten groeien wordt er enkel gebruik gemaakt van biologisch gecertificeerde, vegetarische, organische voeding. Er worden dus geen synthetische chemicaliën of meststoffen gebruikt. Alle oogsten worden streng gecontroleerd in een laboratorium om zeker te zijn van de allerhoogste kwaliteit. Chi Bio Spirulina is ook echt 100% spirulina in haar originele vorm: er is niets aan veranderd. De algjes worden geoogst, gedroogd en vermalen tot poeder of geperst tot tablet.

Zoek verder naar:

Superfoods > Spirulina

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement (Superfood). Houd u aan de aanbevolen dosering.   Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.   Buiten bereik van jonge kinderen houden.   Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.   Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Gebruiksaanwijzing

Per dag 2 tot 3 vegicaps (bij de maaltijd) om te beginnen met Chi Bio Spirulina of als onderhoudsdosering.

5 tot 6 vegicaps voor snel meer energie of bij een reinigingskuur. Het gebruik verder opvoeren indien gewenst bij speciale omstandigheden, afslanken, duursporten of topsporten.

De maximale aanbevolen hoeveelheid is afhankelijk van diverse factoren zoals o.a. gewicht, sekse en energieniveau. Het kan dus zijn dat u al eerder een effect merkt, waardoor er minder Spirulina nodig is dan bovenstaande aanbevolen hoeveelheid aangeeft.

Ingrediënten

120 vegicapsules met 500 mg 100% biologisch gecertificeerde spirulina (Arthrospira platensis)

100% puur natuurlijk, vegetarisch & vegan.

0% toevoegingen, conserveringsmiddelen, vulmiddelen, smaakstoffen en zoetstoffen

Allergenen Informatie

Allergenen informatie (receptuurvrij = kan sporen bevatten)

Glutenbevattende granen Receptuurvrij
Schaaldieren Receptuurvrij
Eieren Receptuurvrij
Vis Receptuurvrij
Pinda Receptuurvrij
Soja Receptuurvrij
Melk Receptuurvrij
Noten Receptuurvrij
Selderij Receptuurvrij
Mosterd Receptuurvrij
Sesamzaad Receptuurvrij
Lupine Receptuurvrij
Weekdieren Receptuurvrij
Kan natuurlijk voorkomende Sulfieten bevatten

Biologisch

Ja

Vegetarisch

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Inhoud

120 vegacaps

Contactgegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen