Ceder en Eucalyptus zeep

Kenmerken:

  • Biologisch
  • 113 gram
 9,95
113gram
02-2022

Direct leverbaar!

Het diepe en rijke aroma van ceder gecombineert met de lichte en frisse eucalyptus maakt een perfecte zeep om de zintuigen zacht te verrijken.

Cedar en eucalyptus zijn prachtige, torenhoge bomen die ons in de Ayurveda leren om onze wortels in de grond te hebben, terwijl we altijd naar de lucht reiken. Deze krachtige botanische combinatie helpt spanningen af te laten nemen door de geest te verlichten, en stimuleert een gevoel van stabiliteit en vertrouwen.

Eucalyptus is in het bijzonder bekend om de kanalen voor ademhaling te bevorderen, waardoor deze zeep een uitstekende keuze is voor de kapha, vooral in de luchtweg.

Voor de basis van deze zeep wordt een goed uitgebalanceerde mix van natuurlijke, biologische oliën gebruikt die GMO-vrij zijn. Je kunt er dus zeker van zijn dat je met alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten je huid reinigt.

Biologische certificering

Neem en Aloe zeep kopen bij Superfoods online is verzekerd zijn van gecertificeerd 100% puur biologische zeep.

De zeep heeft een wikkel van milieuvriendelijk papier.

Extra informatie

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

Deze zeep is bedoeld voor uitwendig gebruik en de dagelijkse huidverzorging.

Ingrediënten

Verzeepte oliën van kokos, Palm, Zonnebloem , Saffloer, rozemarijn extract, Essentiële oliën van Himalaya Cederhout, Eucalyptus, en Patchouli, Vitamine E (GGO vrij).

Biologisch

Nee

Vegetarisch

ja

Inhoud

113gram