CBD-A smelt tabletten 40x2mg THT 1 JAN

Normale prijs:  19,00

verkoopActiePrijs  7,95

40 smelttabletten
04-2019

Direct leverbaar!

Smelt tabletten uit ruwe hennep direct verwerkt, daarvoor moet je bij Sana Hemp Juice zijn. Sana Hemp producten zijn de enige echte ruwe hennep producten die commercieel verkrijgbaar zijn op de Europese markt. Ze bevatten het volledige spectrum van essentiële voedingsstoffen met als extra voordeel de grote hoeveelheden Cannabidiol (CBD(-A)) uit het blad en knop van de vezelhennepplant.

Sana Hemp Juice smelttabletten zijn ontwikkelt voor opname van CBD-A via het mondslijmvlies. Iedere smelttablet bevat 2MG/CBD-A, waaraan een vleugje vitamine C is toegevoegd.

Doordat vitamine C zuur is van smaak, maskeert dit enigszins de bittere specifieke smaak van het hennep sap. Daarnaast stimuleert vitamine C de aanmaak van slijm door het mondslijmvlies. Doordat deze ‘open’ staat bij de aanmaak van slijm in de mond, wordt het CBD-A hierdoor goed opgenomen.

Specifieke eigenschappen:

2 MG fullspectrum CBD in de natuurlijke vorm als Hemp Juice poeder.

Goed gekeurd door de EU

Bij normaal gebruik géén bijwerkingen bekend

Allergeen vrij dus past in elk dieet!

CBD(A) puur veganistisch en raw

Sana Hemp Juice geeft iets extra’s aan je dagelijkse voeding en is prima te gebruiken in combinatie met een veganistisch, plantaardig en raw dieet.

Zoek verder naar:

Supplementen > CBD

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren

Gebruiksaanwijzing

2-3 tabletten per dag na de maaltijd. innemen met een ruime glas water

De aanbevolen hoeveelheid per dag verschilt van mens tot mens maar voor iedereen zijn 2 tabletten een goede hoeveelheid om mee te beginnen, dit kan altijd naar wens worden verhoogd.

Ingrediënten

Natuurlijk Zoetstof/vulstof (mannitol/mais-zetmeel), Sana Hemp Juice poeder (met 2mg CBD/per tablet), Anti-klontermiddel (magnesiumstearaat, no-nano colloïdaal siliciumdioxide, natrium carboxymethylcellulose)

Allergenen Informatie

Geen allergenen bekend

Biologisch

Nee

Inhoud

40 smelttabletten

Distributeur

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen