Meer Informatie?

Banyan castorolie wordt gewonnen uit de vrucht van de Wonderboom (Ricinus Communis) en wordt ook wel wonderboomolie of kortweg Wonderolie genoemd. Deze bijzondere en volledig natuurlijke olie wordt al eeuwen gebruikt voor vele doeleinden, waaronder huid en haarverzorging. Het wordt puur gebruikt, of in combinatie met andere natuurlijke oliën zoals Kokosolie of Lavendelolie

Doordat Castorolie (Ricinusolie) een reinigende en verzorgende werking heeft, wordt de wonderolie vaak gebruikt bij een droge, verouderde huid. Ook maakt het de poriën vrij van bacteriën, waardoor de huid er gaaf uit ziet. Castor olie ondersteunt het herstellende vermogen van de huid. De olie kan makkelijk tot de diepe huidlagen doordringen. Castorolie bevat essentiële Omega 9 vetzuren. Hierdoor gaat broos of droog haar er weer gezond uitzien en glanzen. De essentiële vetten zorgen namelijk voor een goede flora op de hoofdhuid, waardoor de haargroei wordt gestimuleerd. Gebruik de olie bijvoorbeeld ’s nachts als haarmasker, of overdag voor dat beetje extra glans en gezonde punten. Ook is de olie ideaal tegen pluizig haar.

Wonderolie wordt regelmatig gebruikt als belangrijkste ingrediënt bij de Hot Oil Treatment haarbehandeling. Hierbij wordt het gebruikt in combinatie met een andere natuurlijke olie zoals Vitamine E rijke Arganolie uit Marokko of Pimento olie voor maximaal resultaat.

Biologische certificering

Castor olie kopen bij Superfoods online is verzekerd zijn van een gecertificeerd 100% puur biologische superfood.

Aanbevolen gebruik

Geschikt voor dagelijks gebruik, voor alle huid en haartypen.

Ingrediënten

100% natuurlijke castor olie, koudgeperst en hexaan-vrij

Verpakking

De olie is verpakt in een recyclebaar, BPA-vrije kunststof fles

Extra informatie

Vegetarisch

ja

Inhoud

118 ml