2,99
200 gram
03-2020

Direct leverbaar!

Meer Informatie?

Carobepoeder is een zoetstof, die prima als vervanging van allerlei soorten kunstmatig gefabriceerde suikers gebruikt kan worden, net als bijvoorbeeld lucuma, honing, of agavesiroop.

Carobe is zoeter dan cacao en heeft een lichte karamelsmaak. Carobe wordt met onder andere verwerkt in de koffie "wiener melange".

Vooral de combinatie met cacao is erg lekker en gezond door het hoge calcium gehalte in carobe en het hoge magnesium gehalte in cacao.

Carobe is vrij van cafeïne en theobromine alsook gluten- en lactosevrij. Carob wordt uit de geroosterde en gemalen scheuten van de johannesbroodboom gewonnen, die om de Middellandse Zee groeit.

Voedingswaarde per 100g

Energie 1388 kJ 329 kcal
Eiwit 4.5 gram
Koolhydraten 68.7 gram
Suikers 28.3 gram
Vet 0.2 gram
Vet verzadigd <0.2 gram
Voedingsvezel 17 gram
Zou t0.02 gram

Tags:carob, carobepoeder

Extra informatie

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

Carobepoeder wordt vaak gebruikt als alternatief voor cacao

Carob heeft uiteenlopende toepassingen, bv. voor drankjes (1-2 theelepels per glas van 200 ml), cake, koekjes, zoetwaren, ijs...

Ingrediënten

Biologische carobe poeder

Biologisch

Ja

Inhoud

200 gram

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen