Houdbaarheidsdatum: 05-2020
Inhoud: 60 vegetarische capsules
  •  27,50
    1 stuk
     

Direct leverbaar!

Zet op verlanglijst

✔  Gratis verzending vanaf 35,-
✔  Voor 17.30 besteld, morgen in huis
✔  Veilig vooraf en achteraf betalen
✔  Gratis retourneren
✔  Klantwaardering: 9.6

Bonusan alfaliponzuur is een belangrijke zwavelverbinding voor ons lichaam. Het wordt na inname snel en volledig geabsorbeerd. Daarna wordt het getransporteerd naar weefsels en opgenomen door cellen in het gehele lichaam, waaronder in de hersenen.

Alfa-liponzuur is een zwavelhoudend vetzuur en komt in zeer geringe hoeveelheden voor in voeding, zoals in broccoli en spinazie.

Verhoogt de concentraties in de hersenen
Wordt snel en volledig geabsorbeerd.

Extra informatie

Voedingssupplement

Voedingsconcentraat

Waarschuwingen

Alfaliponzuur kan de bloedglucosespiegel verlagen. Daarom is extra aandacht nodig bij combinatie van alfaliponzuur met antidiabetesmedicatie. Een hoge dosering alfaliponzuur is af te raden bij mensen bij wie een thiaminedeficiëntie wordt vermoed (bijv. alcoholisten), tenzij voorafgaand aan de behandeling thiamine wordt gegeven. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Gebruiksaanwijzing

Dagelijks 1 of 2 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Voor algemene antioxidantbescherming is 300 mg per dag toereikend. Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.

Ingrediënten

Dit product bevat per dagdosering (1 vegetarische capsule):
Alfaliponzuur 300 mg

Overige ingrediënten:

Alfaliponzuur, vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), capsulewand (cellulose (HPMC)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Biologisch

Nee

Inhoud

60 vegacaps

Distributeur

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen