Astaxanthine Bioastin vega softgels 75x12mg Nutrex Hawaii

€ 38,95

Beschikbaarheid: Direct leverbaar.

  • Koop 3 voor € 37,95 per stuk. en bespaar 3%
  • Koop 5 voor € 36,95 per stuk. en bespaar 6%
  • Koop 10 voor € 35,95 per stuk. en bespaar 8%

Meer Informatie?

Vegetarische Astaxanthine: BioAstin van Nutrex

BioAstin 12mg astaxanthine is een donkerrood pigment dat wordt gewonnen uit een microscopisch kleine alg "Haematococcus pluvialis". Astaxanthine wordt ook wel de koning van de carotenoïden genoemd en heeft heeft bijzonder krachtige antioxidatieve eigenschappen. Astaxanthine heeft als enige van de carotenoïden familie het voordeel dat het in staat is door te dringen op verschillende plaatsen in het lichaam, zoals de hersenen, ogen, gewrichten en de huid.

Astaxanthine kopen bij Superfoods online is verzekerd zijn van een 100% natuurlijk product

Nutrex Hawaii is het meest gerenommeerde bedrijf dat BioAstin astaxanthine produceert met behulp van een gepatenteerde technologie. Hun oogst- en verwerkingstechnieken geven de meest zuivere microalg-gebaseerde voedingssupplementen ter wereld. BioAstin ® wordt gekweekt in een biologisch veilig gebied in Hawaï, en is vrij van herbiciden, pesticiden en industriële verontreinigingen.

Vegetarische capsules

Veel astaxanthine producten maken gebruik van gelatine capsules. Om een nog natuurlijker product te maken wordt hier een volledig vegetarische variant aangeboden.

De Betrouwbaarste Certificering

BioAstin® heeft GRAS-status en wordt, zowel door het Amerikaanse FDA als de Europese Unie, erkend als veilig. In tegenstelling tot veel andere merken heeft Nutrex Bioastin een Non-GMO verificatie door de Non-GMO Project. Nutrex is sinds 2007 GMP gecertificeerd.

12 mg- Hoog gedoseerd

Door de hoge dosering van 12 mg behoort dit product tot de top van de markt.

Andere doseringen:

6 mg BioAstin Astaxanthine
4 mg BioAstin Astaxanthine

Extra informatie

Minimaal houdbaar tot

1 jun. 2020

Gebruiksaanwijzing

1 softgel per dag bij voorkeur tijdens of vlak na de maaltijd. Doorgaans is er merkbaar resultaat binnen 2 tot 6 weken.

Ingrediënten

Natural Hawaiian Astaxanthine (van bloedregenalg microalgen).

Andere ingrediënten: extra vierge olijfolie, saffloerolie, niet-GMO gemodificeerd maïszetmeel, zeewier, glycerine (plantaardig), sorbitol, gezuiverd water, Natuurlijke tocoferolen (uit zonnebloemolie). Bevat ook natuurlijk voorkomende carotenoïden zoals luteïne.

Voedingswaarde

Per softgel: energie: 5 kcal, vet: 0,5 g, zout 5 mg, Vitamin E (d-alpha tocopherol) 10IE, Natural Hawaiian Astaxanthin 12mg

Allergenen Informatie

Gluten en lactose vrij, gist, en tarwe vrij, pesticide en herbicide vrij, BSE-vrij, geen kunstmatige kleurstoffen. Non-GMO (geen ingrediënten werden genetisch gemodificeerd)

Inhoud

75 vegetarische softgels met 12 mg per stuk

Land van Herkomst

Verenigde Staten

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren

Merk

Nutrex Hawaii

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl Protonstraat 9a 9743 AL Groningen

Disclaimer

Over je gezondheid

Je wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan je (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen. Als je lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een therapeut of (natuur)arts en volg zijn/haar adviezen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij je aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of al verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met je (via email of telefonisch).

De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting op deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is moet je, als je zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het op kinderen gericht is moet je eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het aan een kind te geven.

Over de informatie op deze website

Ondanks dat alle informatie op onze websites en in onze emails met zorg en aandacht zijn samengesteld, is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Gebruikers van onze informatiebronnen kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. Het gebruiken of toepassen van de informatie is volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Aansprakelijkheid

Superfoodsonline stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit eventuele onjuistheden of onvolledigheden. Niets uit deze website mag op enigerlei wijze worden overgenomen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Superfoodsonline.

Contact

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande vragen, neem dan gerust contact met ons op.