Astaxanthine Bioastin 12 mg

Deze hoog gedoseerde 12 mg Astaxanthine is door Nutrex Hawaii, het gerenommeerde bedrijf achter BioAstin, geproduceerd met behulp van een gepatenteerde technologie. De oogst- en verwerkingstechnieken geven de meest zuivere microalg-gebaseerde voedingssupplementen ter wereld. BioAstin® wordt gekweekt in een biologisch veilig gebied in Hawaï, en is vrij van herbiciden, pesticiden en industriële verontreinigingen.

Kenmerken:

Hoogste Dosering 12 mg
Betrouwbare Certificering
Bevat BioAstin® van Cyanotech
100% Natuurlijk
Haematococcus Pluvialis alg uit Hawaii

Meer Informatie?

De meest natuurlijke Astaxanthine: BioAstin van Nutrex

BioAstin 12mg astaxanthine is een donkerrood pigment dat wordt gewonnen uit een microscopisch kleine alg "Haematococcus pluvialis". Astaxanthine wordt ook wel de koning van de carotenoïden genoemd en heeft heeft bijzonder krachtige antioxidatieve eigenschappen. Astaxanthine heeft als enige van de carotenoïden familie het voordeel dat het in staat is door te dringen op verschillende plaatsen in het lichaam, zoals de hersenen, ogen, gewrichten en de huid.

De Betrouwbaarste Certificering

BioAstin® heeft GRAS-status en wordt, zowel door het Amerikaanse FDA als de Europese Unie, erkend als veilig. In tegenstelling tot veel andere merken heeft Nutrex Bioastin een Non-GMO verificatie door de Non-GMO Project. Nutrex is sinds 2007 GMP gecertificeerd.

12 mg- Hoog gedoseerd

Door de hoge dosering van 12 mg behoort dit product tot de top van de markt.

Andere doseringen:

6 mg BioAstin Astaxanthine
4 mg BioAstin Astaxanthine

Extra informatie

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren

Gebruiksaanwijzing

1 capsule per dag bij voorkeur tijdens of vlak na de maaltijd. Doorgaans is er merkbaar resultaat binnen 2 tot 6 weken.

De 12 mg capsules zijn vooral geschikt voor mensen die een hoge dosering astaxanthine willen innemen (zoals sporters of mensen met pijn in gewrichten en pezen).

Het is belangrijk dat je astaxanthine samen met een maaltijd inneemt omdat het een in vet oplosbare carotenoïde is (het heeft dus (onverzadigde) vetten nodig om in je lichaam te worden opgenomen).

Ingrediënten

Astaxanthine, vitamine e, gelatine, saffloerolie, glycerine, water.

Voedingswaarde

Per dagdosering van 1 softgel:

Astaxanthine (Haematoccocus pluvialis) (BioAstin®) 12 mg
Vitamine E (D-alfa-tocoferol) 10IE
energie; 5kcal
vetten; 0.5g

Allergenen Informatie

Dit product is vrij van gist, maïs, tarwe, gluten, lactose en kunstmatige kleur/ smaakstoffen. Het is niet genetisch gemodificeerd en BSE-vrij.

Inhoud

50 softgels

Land van Herkomst

Verenigde Staten

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Nutrex Hawaii - Queen Kaahumanu Hwy 73-4460, Kailua-Kona, HI 96740, (VS)

Ratings & Reviews

4
1review
5 ster
0
4 ster
1
3 ster
0
2 ster
0
1 ster
0
Review toevoegen
Klantenrecensies
 • 2 van de 2 mensen vind deze review behulpzaam

  Gezonde gezichtskleur

  Ik gebruik dit product nu twee a drie weken en ik heb er een lekker getinte kleur van gekregen die vooral goed zichtbaar is in mijn gezicht. De andere eigenschappen die het product zegt te hebben heb ik nog niet echt ervaren maar dat kan nog komen. Meestal zijn dit soort dingen erg subtiel en dus moeilijk waarneembaar.

  Door Coen op

  Notitie
  Was deze review behulpzaam voor jou?