Betaalmethoden bij Superfoodsonline.nl

Je kunt bij ons gebruik maken van de onderstaande betaalmethoden

 

iDEAL, Bankoverschrijving, Afterpay (NL), Bancontact MisterCash, Visa & Mastercard en Bitcoin

 

Alle betaalmethoden zijn gratis. Behalve voor Afterpay, daar wordt € 0,95 aan administratiekosten gerekend en voor CreditCard 3% op totaal bedrag

 

Je hoeft bij Superfoodsonline.nl niet in te loggen om te kunnen bestellen.

 

iDEAL

Met iDEAL betalen Nederlandse consumenten hun aankopen op internet veilig en snel via hun eigen online bankomgeving. iDEAL is in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode. Betalingen met iDeal zijn 100% gegarandeerd.

 

Bankoverschrijving

SEPA vooraf overboeken is een gegarandeerde betaalmethode die internationaal inzetbaar is.

 

Afterpay

Let op: het minimale orderbedrag bij Afterpay is € 20.

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor  superfoodsonline.nl  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij superfoodsonline.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 350 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Bancontact MisterCash

Met Bancontact betalen Belgische consumenten met hun eigen bankkaart of Bancontact-App. Het is in België de meest gebruikte online betaalmethode.

 

CreditCard Visa en Mastercard

VISA en MasterCard zijn wereldwijd de meest gebruikte creditcards. Hiermee kunnen consumenten van over de hele wereld online betalen in je webshop.