Astragalus wortel gesneden biologisch 500g

 26,95
500 gram
03-2020

Direct leverbaar!

Astragalus is een plant die oorspronkelijk komt uit de Chinese geneeskunde maar inmiddels ook veel door westerse fytotherapeuten wordt toegepast.

Astragalus (ook wel hokjespeul genoemd) staat in China bekend als zoet en licht verwarmend kruid. Het is een adaptogeen, wat betekent dat kan het je lichaam kan ondersteunen om zich te beschermen. Astragalus wordt in de Chinese geneeskunde veel gebruikt in kruidenmengsels samen met cordyceps, panax ginseng, Chinese engelwortel (dong quai) en ashwaganda.

Biologische certificering

Astragalus kopen bij Superfoods online is verzekerd zijn van gecertificeerd biologische kruiden.

Dit product is door een gecertificeerd bedrijf verpakt, gesealed en gelabeld in een milieuvriendelijke paper-bag.

Tags: astralagus

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Waarschuwingen

Astralagus kun je beter niet nemen als je een auto-immuun ziekte hebt of medicijnen inneemt die werken op het immuun systeem, zoals cyclophosphamide. Ook is aangetoond dat astralagus de afbraak van Lithium in je lichaam verhinderd, neem dit kruid dus niet als je lithium slikt. Ook kan het de bloedsuiker en bloeddruk beïnvloeden. Het is dus altijd verstandig om informatie in te winnen bij je (natuurgeneeskundig) arts voordat je Astragalus wilt gaan gebruiken over de eventuele bijwerkingen en interacties met andere medicijnen of kruiden.

Over het gebruik van astralagus bij zwangerschap en borstvoeding is weinig bekend. Neem het zekere voor het onzekere en neem het kruid het in deze periode niet in.

Bewaren bij kamertemperatuur, afgesloten en uit het zonlicht. Buiten bereik van kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit product is geen vervanging van gevarieerde voeding. Raadpleeg altijd een (natuurgeneeskundig) arts bij gebruik van kruiden.

Gebruiksaanwijzing

Astragalus root gesneden kan gebruikt worden als een kruidenthee. Neem en eetlepel Astragalus wortel (ongeveer 3-5 gram) en doe dit in een grote kop met heet water. Laat ongeveer 5 minuten trekken. Neem deze thee 1 tot 3 keer op een dag. De smaak is een beetje aards en bitter, je kunt er eventueel wat citroen of honing aan toevoegen.

Astragalus wordt over het algemeen gebruikt in een periode van ongeveer 7 dagen (bijvoorbeeld bij stress of lage weerstand). Neem daarna weer minimaal twee weken rust.

Kijk ook bij het tabje 'Extra informatie' voor waarschuwingen.

Ingrediënten

100% biologische astragalus wortel gesneden.

Allergenen Informatie

Dit product wordt verpakt in een fabriek waar sporen van allergenen aanwezig kunnen zijn. Zie onderstaande tabel voor meer informatie over de 14 allergenen:

Glutenbevattende granen Receptuurvrij
Schaaldieren Receptuurvrij
Eieren Receptuurvrij
Vis Receptuurvrij
Pinda Receptuurvrij
Soja Receptuurvrij
Melk Receptuurvrij
Pinda Receptuurvrij
Noten  Receptuurvrij
Selderij Receptuurvrij
Mosterd Receptuurvrij
Sesamzaad Receptuurvrij
Zwaveldioxide en sulfieten Receptuurvrij
Lupine Receptuurvrij
Weekdieren Receptuurvrij

(receptuurvrij = zit niet in de ingrediënten, kan wel sporen bevatten)

Biologisch

Ja

Vegetarisch

Ja

Vegan

Ja

Glutenvrij

Ja, maar kan sporen bevatten, zie allergeneninformatie

Inhoud

500 gram

Contactgegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen