Artisjok 200 mg Arkocaps

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Arkocaps Artisjok capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde bladeren. Alleen de bladeren die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en in zuivere vorm als homogeen totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Artisjok.

Arkocaps Artisjok capsules bevatten geen toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Ingrediënten

Elke capsule bevat: 200 mg van het blad van de Cynara scolymus en is gestandaardiseerd op 1,5 % caffeoylquinic zuren.

Artisjok bladpoeder (Cynara scolymus, 67,6% hetzij 200 mg per capsule). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Aanbevolen gebruik

's Morgens, 's middags en 's avonds 1 capsule vóór de maaltijd met voldoende water innemen.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Waarschuwingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ: Bekendheid met overgevoeligheid voor Cynara scolymus en tijdens de periode dat borstvoeding wordt gegeven. Arkocaps Artisjok wordt met name tijdens de periode dat borstvoeding wordt gegeven ontraden omdat het de melkafscheiding remt.

Inhoud

45 vegacaps

Distributeur

Arkopharma - Postbus 10255, 1301 AG Almere