Sint Janskruid Arkocaps

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Het werkzame bestanddeel van sint janskruid is hypericine. Deze stof wordt uit de bloemen en de bladeren van de plant gewonnen en is de standaardisatie norm voor sint janskruid preparaten. Hypericine werkt in op de zogenaamde boodschappers in de hersenen en zorgt ervoor dat prikkels ongehinderd kunnen worden doorgegeven. Hierdoor zijn we beter in staat om de boel te relativeren en kunnen we beter omgaan met negatieve gebeurtenissen.

sint janskruid wordt gezien als een volwaardig natuurlijk alternatief en wordt om die reden speciaal aanbevolen bij innerlijke onrust, sombere stemmingen en een neerslachtig gevoel. Dit hooggeconcentreerde en gestandaardiseerde plantaardige product verbetert de gemoedstoestand al na 2-3 weken. Het optimale resultaat wordt bereikt met een sint janskruid kuur van 2-3 maanden.

Aanbevolen gebruik

's morgens en 's avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Ingrediënten

Sint Janskruidextract (Hypericum perforatum, maltodextrine) (43,4% hetzij 185 mg per capsule)

Overige ingrediënten:

vulstof: cellulose, plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Het omhulsel van de Arkocaps Sint Janskruid capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van het bovengronds bloeiend gedeelte, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur - en smaakstoffen.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Waarschuwingen

Sint Janskruid kan de werking van medicamenten beïnvloeden. Overleg met uw arts/apotheker/trombosedienst alvorens dit product te gaan gebruiken of met het gebruik van dit product te stoppen. Niet gebruiken in combinatie met (genees)middelen die de hersenstofwisseling beïnvloeden, zoals anti-depressiva en slaapmiddelen. Verder kan het ook de werking van de anticonceptiepil, hartmedicatie en HIV-behandelingen verminderen.

Glutenvrij

Ja, maar kan sporen bevatten, zie allergeneninformatie

Distributeur

Arkopharma - Postbus 10255, 1301 AG Almere