Rode Gist Rijst Arkocaps

* Verplichte velden

Zet op verlanglijst

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Rode Gist Rijst bevat van nature monocaline die als belangrijkste eigenschap heeft om de aanmaak van cholesterol in de lever te reguleren. Tevens is Rode Rijst Gist rijk aan plantensterolen waarvan middels diverse klinische studies is bewezen dat deze in staat zijn om het slechte cholesterolgehalte in het bloed aanzienlijk te verlagen.

Arkocaps Rode Gist Rijst capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde gefermenteerde rijstkorrels. Alleen de bestanddelen die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Rode Gist Rijst.

Arkocaps Rode Gist Rijst capsules bevatten geen toevoegingen van suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Aanbevolen gebruik

Dagelijks 1 capsule tijdens de middag- of avondmaaltijd met voldoende water innemen.

Ingrediënten

Elke Rode Gist Rijst poeder capsule is gestandaardiseerd op 5 mg Monacoline K.

Rode Gist Rijst (Monascus purpureus Went.) Vulmiddelen: cellulose, maïszetmeel. Antiklontermiddel: plantaardig magnesiumstearaat. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Distributeur

Arkopharma - Postbus 10255, 1301 AG Almere