8,50
45 vegacaps
06-2019

Direct leverbaar!

Zet op verlanglijst

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Maca is een plant waarvan de wortel lijkt op een radijs. Maca is een natuurlijk knolgewas dat hoog (3000-4000 meter boven de zeespiegel) in het Peruaanse Andesgebergte groeit. Al in de tijd van de Inca’s werd Maca gebruikt als natuurlijk pepmiddel.

Maca wordt ook wel Peruaanse ginseng genoemd en is een natuurlijke libidoverhoger die het sexueel functioneren van mannen en vrouwen verbetert.

Atleten, bodybuilders en andere sporters gebruiken Maca om hun sportieve prestaties te verbeteren. Maca helpt het lichaam sneller te herstellen na een lichamelijke en psychische belasting. Maca geeft meer energie, bevordert het concentratievermogen en vergroot het uithoudingsvermogen. Krachtsporters combineren Maca met creatine om de spierspanning te verhogen.

Aanbevolen gebruik

‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Ingrediënten

Elke capsule bevat 225 mg Maca extract (van de reguliere gele Maca knollen).

Overige ingrediënten:

Gemodificeerd zetmeel, calciumfosfaat) (225 mg per capsule) – Cellulose – Antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, plantaardig stearinezuur.

Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. Natuurlijke kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Lepidium meyenii.

Allergenen Informatie

Glutenvrij

Inhoud

45 vegacaps

Distributeur

Arkopharma - Postbus 10255, 1301 AG Almere