Normale prijs:  8,50

verkoopActiePrijs  2,95

45 vegacaps
03-2019

Direct leverbaar!

Zet op verlanglijst

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Arkocaps Salvia capsules van Arkopharma worden bereid uit streng geselecteerde bladeren. Alleen de bladeren die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en in zuivere vorm als homogeen totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Salvia. Arkocaps Salvia capsules bevatten geen toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij

Salvia (salie) is een kruid dat van oorsprong voorkomt in het mediterrane gebied. De betekenis van de Latijnse naam salvia is ‘genezen’ of ‘redden’. De belangrijkste actieve bestanddelen van dit kruid bevinden zich als terpenoïden in de essentiële oliën. Verder bevat salvia flavonoïden, organische zuren waaronder rozemarijnzuur, en bitterstoffen.

Aanbevolen gebruik

's Morgens, 's middags en 's avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Ingrediënten

Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 290 mg van het blad van de Salvia officinalis.

Salviapoeder (Salvia officinalis, 75,1 % hetzij 290 mg per capsule). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Gebruiksaanwijzing

.

Ingrediënten

.

Biologisch

Nee

Inhoud

45 vegacaps

Distributeur

Arkopharma - Postbus 10255, 1301 AG Almere