Duivelsklauw Arkocaps

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Duivelsklauw groeit in het wild in de Kalahari woestijn van Zuid-Afrika. Deze typische plant dankt zijn naam aan de gekromde haken van zijn vruchten, die uit de grond lijken te komen om de poten van de antilopen vast te grijpen.

Arkocaps Duivelsklauw capsules worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde bijwortels. Alleen de bijwortels die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en in zuivere vorm als homogeen totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Duivelsklauw. Arkocaps Duivelsklauw capsules bevatten geen toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Aanbevolen gebruik

s Morgens, ’s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Ingrediënten

Elke capsule bevat: 413 mg van de bijwortel van de Harpagophytum procumbens en is gestandaardiseerd op 1 % harpagosiden.

Overige ingrediënten: Duivelsklauw poeder (Harpagophytum procumbens, 77,8% hetzij 413 mg per capsule), plantaardig kiezelzuur,

plantaardig magnesiumstearaat.

Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Waarschuwingen

Bekendheid met overgevoeligheid voor Harpagophytum procumbens en gedurende de zwangerschap.

Gebruiksaanwijzing

-

Ingrediënten

-

Biologisch

Nee

Glutenvrij

Ja, maar kan sporen bevatten, zie allergeneninformatie

Distributeur

Arkopharma - Postbus 10255, 1301 AG Almere