8,50
45 vegacaps
07-2019

Direct leverbaar.

De ananassteel bevat een proteolytisch (eiwitafbrekend) enzym “bromelaïne” genaamd. Dit enzym is in staat om het zeer dichte netwerk van collageen en proteïnen te doorbreken waardoor de huid soepeler wordt. De opgestapelde vetten die verantwoordelijk zijn voor de sinaasappelhuid kunnen zo worden afgevoerd.

De bromelaïne verspreidt zich over het hele lichaam en zorgt ervoor dat de proteïnen die werden opgestapeld in het weefsel ( meestal ter hoogte van heupen, billen en bovenbenen), worden opgesplitst in aminozuren die vervolgens gemakkelijk worden afgescheiden. Hierdoor is Ananas uitermate geschikt bij plaatselijke vetophopingen zoals een sinaasappelhuid.

Aanbevolen gebruik

’s Morgens, ’s middags en ‘s avonds 1 capsule vóór de maaltijd met voldoende water innemen.

Ingrediënten

Ananassteel poeder (Ananas comosus) verrijkt met Ananas bromelaïne (maltodextrine) (325 mg per capsule). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxy-propylmethylcellulose. Het omhulsel van de Arkocaps Ananas capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de stelen, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Waarschuwingen

Arkocaps Ananas niet gebruiken in combinatie met bloedverdunners.

Gebruiksaanwijzing

x

Ingrediënten

x

Allergenen Informatie

Glutenvrij

Biologisch

Nee

Inhoud

45 vegacaps

Distributeur

Arkopharma - Postbus 10255, 1301 AG Almere