Acidophilus complex Arkocaps

Houdbaarheidsdatum 10-2021
Levertijd Direct leverbaar!
  •  € 5,95
    1 stuk
     
 € 5,95
Zet op verlanglijst
Beschrijving

In onze darmen werken miljarden bacteriën actief samen aan een goede spijsvertering en het op peil houden van ons immuunsysteem. Toch kan onze darmflora behoorlijk van streek zijn door verkeerde voedselkeuze, medicijngebruik, onregelmatig eten en de groei van andere micro-organismen zoals schimmels en gisten. Acidophilus bevat een mengsel van drie synergetisch werkende bacteriestammen die de balans van de darmflora herstellen.

Acidophilus is essentieel voor het herstel en behoud van een goede spijsvertering. Immers een gezonde darmflora bevordert de voedselopname waardoor belangrijke voedingsstoffen beter worden opgenomen. Acidophillus versterkt tevens de natuurlijke weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels (candida albicans) in de darmen.

Arkocaps Acidophilus capsules bevatten geen toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Toepassing & Gebruik

Gebruiksaanwijzing

's Morgens, 's middags en 's avonds 1-2 capsules vóór de maaltijd met voldoende water innemen. Maximaal 6 capsules per dag.

Bewaring

Afgesloten, droog, donker, koel (15°C-20°C) en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Ingrediënten

Voedingssupplement

Bioticapreparaat

Inhoud

45 vegetarische capsules

Ingrediënten

Melkpoeder, Gehydrolyseerde melkzuurbacteriën: Bifidobacterium bifidum (maltodextrine, melk), Lactobacillus acidophilus (maltodextrine, melk, soja) en Lactobacillus bulgaricus (maltodextrine, melk).

Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Allergenen

Glutenvrij

Biologisch

Nee

Ervaringen & Reviews