Magnesium AC & Citraat - 512

AOV
 11,49
60 tabletten
08-2019

Direct leverbaar!

Meer Informatie?

AOV 512 bevat magnesium dat een belangrijk mineraal is voor de spieren en de botten. Magnesium speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren. Daarnaast is het belangrijk voor de botaanmaak en de samenstelling van de botten. Magnesium helpt energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Verder ondersteunt magnesium het leervermogen; het is goed voor het geheugen en de concentratie. Omdat magnesium ook een belangrijk mineraal is voor een goede gemoedstoestand, draagt magnesium bij aan de geestelijke veerkracht.

AOV 512 Magnesium AC & Citraat bevat 150 mg magnesium per tablet welke organisch gebonden is aan een aminozuur (glycinaat en citraat). Hierdoor is de magnesium beter herkenbaar voor het lichaam en wordt beter opgenomen.

Aanbevolen gebruik

2 x daags - 1 tablet

Ingrediënten

Dit product bevat per dagdosering (2 tabletten):
Magnesium bisglycinaat 2.000 mg
waarvan magnesium 200 mg
Magnesium citraat 625 mg
waarvan magnesium 100 mg

Overige ingrediënten: vulstoffen (microkristallijne cellulose, PVP, natrium croscarmellose), antiklontermiddelen (stearinezuur, magnesium stearaat, silicium dioxide, talk), glansmiddelen (polyvinylalcohol, polyethyleen glycol), kleurstof (titanium dioxide)

Extra informatie

Allergenen Informatie

Vrij van allergenen

Vegetarisch

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Inhoud

60 tabletten

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen